Cea mai ieftina masina de facut paine - Moulinex OW200034

Cea mai ieftina masina de facut paine - Moulinex OW200034 Aceasta este una dintre cele mai ieftine masini de facut paine de pe piata. Chiar daca ai un buget redus in casa ta poate mirosi a paine proaspata zi de zi.

Masina de facut paine Moulinex - OW302231

Masina de facut paine Moulinex - OW302231 Cu Moulinex Home Paine Inox, tot ce trebuie sa faci este sa adaugati ingredientele iar Moulinex Breadmaker face restul: paine de baza, franceza, faină integrala sau dulce casa si, de asemenea, lapte unt, gem si chiar paste.

Masina de facut paine Philips HD 9020

Masina de facut paine Philips HD 9020 Incepe fiecare zi cu paine proaspata Vei iubi mirosul irezistibil de paine calda in fiecare dimineata! Este foarte simplu...Adauga ingredientele de seara, programeaza.

Masina de facut paine Moulinex XXL

Masina de facut paine Moulinex XXL Cu Home Paine XXL, se poate obtine pana la 1,5 kg de paine pentru o familie fericita si sanatoasa! Cu 14 programe, puteti face, de asemenea, diferite tipuri de aluat, briose sau prajituri.

Masina de facut paine Moulinex XXL Baguette OW502330

Masina de facut paine Moulinex XXL Baguette OW502330 Datorita baghetei accesoriu puteti pregati aluatul in tigaie si apoi forma in 4 mini-baghete! Pune baghete pe bagheta accesoriu, si asteptati. Aparatul este livrat cu un kit de brutarie, o foaie de instructiuni si carte de bucate pentru paini de succes!

Masina de facut paine Philips HD 9040 - 90

Masina de facut paine Philips HD 9040 - 90 Coace painea in formele tale preferate cu Multi Bread Shaper! Te vei bucura in fiecare dimineata de paine proaspata si calda, si in ce forma doresti, cu acest accesoriu original. Poti sa faci baghete, chifle, cornuri si chiar snacks-uri, cum ar fi covrigei si cornulete. Bucurate impreuna cu familia si arata-ti creativitatea!

Masina de facut paine Moulinex Baguette and Co OW 6000

Masina de facut paine Moulinex Baguette and Co OW 6000 Moulinex Baguette OW 6000 are o capacitate de 1500 g si o putere de 1650 W. Masina de paine are un numar de 19 programe predefinite si posibilitatea de programare intarziere de pana la 15 ore. Panoul de control este pe baza de cristale lichide. (afisaj digital)